Hvad er sex sex for kvinder

Der er store forskelle på, hvad der påvirker mænd og kvinders lyst til sex, viser ny forskning. Eller hvad? Ligesom hos mændene hersker der også mange myter omkring kvinder og sex. Læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen. Her er 10 sextips til at blive varmet op til og få orgasme. Vi spurgte simpelt hen 10 forskellige kvinder, hvad der tænder dem allermest. Ovenstående betyder heldigvis ikke, at kvinder, der er tynde, slet ikke nyder sex, men din krop udskiller dog ikke nær så mange endorfiner.

Der er store forskelle på, hvad der påvirker mænd og kvinders lyst til sex, viser ny forskning. Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex?

Og hvilken betydning har det for dit humør, velvære og helbred? Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex og følelsen af at være elsket giver mange kvinder mere lyst til sex.

Ovenstående betyder heldigvis ikke, at kvinder, der er tynde, slet ikke nyder sex, men din krop udskiller dog ikke nær så mange endorfiner. Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her.

Sex. Hvad er sex? Shutterstock Har mænd større behov for sex end kvinder? Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex?

Og hvilken betydning har det for dit humør, velvære og helbred?

Hvorfor har vi lyst til sex? | join1millionmen.org

Der er store forskelle på, hvad der påvirker mænd og kvinders lyst til sex, viser ny forskning. Slet ikke når det drejer sig om sex. Derfor er forskere verden over beskæftiget med at undersøge, hvad der gør mennesker erotisk opstemte.

Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex? Og hvilken betydning har det for dit humør, velvære og helbred?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail