Nøgne kvinder yoni tantra

Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed – og så det med at Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Nogle massører har et lille klæde omkring sig, mens andre er nøgne og Du bliver spurgt, om du ønsker yoni-massage, som er massage af dit. Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens kønsdele – burde være det bud for alle kvinder. Jeg ved på forhånd, at jeg skal være nøgen, og at massøren ikke kun skal massere med sine hænder. Følelsen kulminerer, da Trine Dupont – liggende nøgen på knæ foran mig – kysser På et tidspunkt i en massage tilbyder hun altid at massere lingam eller yoni. ”I tantra er kroppen en helhed,” fastslår den årige kvinde.

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. I Tantramassagen er din hånd en lige så naturlig del af din krop som din yoni, En Tantramassage er et unikt møde, vi mødes i nøgenhed og åbenhed, som.

en kvinde fra Indien fortæller om sin første oplevelse med tantra. Og ingen mand - anden end min mand - havde set mig nøgen eller rørt ved mig.

Da han kiggede på min yoni kunne jeg mærke at jeg blev lidt ophidset.

Tantramassage | NærVærd

Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. I Tantramassagen er din hånd en lige så naturlig del af din krop som din yoni, En Tantramassage er et unikt møde, vi mødes i nøgenhed og åbenhed, som. Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens kønsdele – burde være det bud for alle kvinder.

Jeg ved på forhånd, at jeg skal være nøgen, og at massøren ikke kun skal massere med sine hænder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail