Sex kvinder yngre mænd

Cougar-kvinder står ved deres seksualitet og lyst til yngre mænd. Hvad er egentlig problemet i, at en kvinde kan lide yngre mænd? Ifølge Trine handler det dog ikke blot om sex, og Cougarcentral, som er et. Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. Her er det Brigitte Nielsen og Mattia Dessi. Øverst er det Caroline Fleming med sin. Tre modne kvinder fortæller her, hvorfor de tænder på sprød lammesteg.

Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex. Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, veninder, penge, politik, skønhed, livsstil, sex og meget mere. Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv at være den, der stiller kravene, når modne kvinder vælger en ung.

Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. Her er det Brigitte Nielsen og Mattia Dessi. Øverst er det Caroline Fleming med sin. Hvad er egentlig problemet i, at en kvinde kan lide yngre mænd? Ifølge Trine handler det dog ikke blot om sex, og Cougarcentral, som er et. Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, veninder, penge, politik, skønhed, livsstil, sex og meget mere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail