Sex og samfund denmark sex

Sex & Samfund er en privat og landsdækkende forening med sekretariat og klinik i København. Foreningen arbejder for at sikre retten til seksuel trivsel. HVAD ER GOD SEKSUALUNDERVISNING? God seksualundervisning er baseret på demokrati, rettigheder og fællesskab. Den udvikler børn og unges. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i grundskolen. Med afsæt i lærings- og fagmål sætter vi hvert år fokus på et. På join1millionmen.org kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Du kan søge blandt alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer fra og frem til i dag. Opret dig på Underviserportalen og få adgang til alle materialer. På join1millionmen.org kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Det er i årene efter grundskolen, at de fleste unge bliver seksuelt aktive. Det er også i de år, at flest bliver smittet med sexsygdomme. Mange unge.

På join1millionmen.org kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Det er i årene efter grundskolen, at de fleste unge bliver seksuelt aktive. Det er også i de år, at flest bliver smittet med sexsygdomme. Mange unge. Sex & Samfund er en privat og landsdækkende forening med sekretariat og klinik i København. Foreningen arbejder for at sikre retten til seksuel trivsel.

Sex og Samfund |

Har du brug for rådgivning om graviditet eller abort? Er det tid til at blive testet for sexsygdomme? Velkommen på Sex & Samfunds klinik. Læs mere og bestil tid  ‎Ledige stillinger · ‎Kontakt os · ‎Præventionsklinik · ‎Seksualundervisning. Det er i årene efter grundskolen, at de fleste unge bliver seksuelt aktive. Det er også i de år, at flest bliver smittet med sexsygdomme. Mange unge. Forløbet handler om flirt, sex, grænser og normer med et særligt blik på grænseoverskridelser, afvisninger og alkohol.

Forløb  ‎Uge Sex i grundskolen · ‎Grænser · ‎Kroppen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail