Sex partner vær utro

Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der har Men jeg kan ikke leve resten af mit liv med kun en sexpartner. Din partner har måske afsløret sine sexhemmeligheder, og du opdager, at jeres forhold har været baseret på løgn. Du bestemmer dig for at gå. Ca. hver anden dansker er deres partner utro på et eller andet tidspunkt i livet, og tegnene på utroskab behøver ikke altid at være helt så åbenlyse. partner, når de har en affære, mens andre tværtimod får mere lyst til sex. Et tegn på utroskab kan være, hvis din partner taler meget om det samme menneske at involvere sin partner i det menneske, man har følelser for og sex med.

Utroskab | Ude og Hjemme

Ca. hver anden dansker er deres partner utro på et eller andet tidspunkt i livet, og tegnene på utroskab behøver ikke altid at være helt så åbenlyse.

partner, når de har en affære, mens andre tværtimod får mere lyst til sex. Din partner har måske afsløret sine sexhemmeligheder, og du opdager, at jeres forhold har været baseret på løgn. Du bestemmer dig for at gå. Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der har Men jeg kan ikke leve resten af mit liv med kun en sexpartner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail