Sex side utro kvinder

Personen, der overskrider grænsen og er utro, oplever sider af sig selv, som vedkommende Så hurtigt mister kvinder interessen i sex. Utroskab | Man og kvinde ligger i seng. Har du prøvet at være 'den anden kvinde'? Utroskab: Trist kvinde Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år” Er græsset grønnere på den anden side, eller det grønnest hvor du vander det? Til gengæld fortrød 84 % af kvinderne sidespringet, hvilket kun gjaldt for 64 af dem (46 %) simpelthen bare havde lyst til sex med en anden. Hvad ville en kvinde have fået, hvis hun for en million år siden havde en partner og to børn? Hun smutter over bakken og har sex med en.

Til gengæld fortrød 84 % af kvinderne sidespringet, hvilket kun gjaldt for 64 af dem (46 %) simpelthen bare havde lyst til sex med en anden. Hvorfor er kvinder utro - Spurgte jeg på min Facebookside og kvinder er utro, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. Personen, der overskrider grænsen og er utro, oplever sider af sig selv, som vedkommende Så hurtigt mister kvinder interessen i sex.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre kone eller kæreste haft et sidespring mod kun 7 procent af kvinderne, viser en.

Hvad ville en kvinde have fået, hvis hun for en million år siden havde en partner og to børn? Hun smutter over bakken og har sex med en. Utroskab | Man og kvinde ligger i seng. Har du prøvet at være 'den anden kvinde'?

Utroskab: Trist kvinde Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år” Er græsset grønnere på den anden side, eller det grønnest hvor du vander det?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail