Tantra massage mænd tantra for mænd

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassage for mænd. Tantramassage ritualet kan du forstå som en sanselig helkropsmassage, der forbinder din krop i sin helhed. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Lær at udføre Tantramassage. Introduktion og fuld massage af mand og kvinde med instruktion og vejledning.

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassage for mænd. Tantramassage ritualet kan du forstå som en sanselig helkropsmassage, der forbinder din krop i sin helhed.

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

Tantramassage for mænd - Mahamudrainstitut

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Tantra til mænd. Her kan du finde en oversigt over alle vores tilbud særligt til mænd, samt genveje. Tantramassage behandling og kropsterapi til mænd. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail